CategoriesDinamični model vodenja Družinska podjetja Modeli vodenja Novi zapisi Novosti Poslovni uspeh

Nikjer na svetu ne obstaja šola, ki bi vas naučila voditi podjetje v katerem ste.

Že ob prihodu v podjetje iz zunanjih znakov zaznam, kaj je osnovi problem v podjetju.

Ker je vsaka sprememba za podjetje lahko tudi kritična, ne samo pozitivna – sem razvil metodo, ki temelji na naravnih zakonitostih. Poimenoval sem jo Dinamični model vodenja.

Z njo se spremembe zgodijo brez večjih šokov in negativnih posledic za vse strani.

Moj koncept dela temelji na tem, da ločim osebni vpliv posameznika na poslovni model, ker se samo tako lahko nadaljnje “težave” v podjetju zajezijo.

Podjetjem ne pomagam samo pri internih spremembah, temveč pri sodelovanju z zunanjimi partnerji in uradnimi institucijami, sem uradno registriran Lobist v Republiki Sloveniji in Republiki Srbiji. Sodelujem pa z vsemi lokalnimi skupnostmi in vladami v JV Evropi, tako da imam neposredne kontakte na različnih področjih.

Svojim strankam nudim celovit pristop k reševanju težav.

Nikjer na svetu ne obstaja šola, ki bi vas naučila voditi podjetje v katerem ste.

Moja prednost je v tem, da Vaše podjetje spremenim v učilnico. In vas učim točno to, kar potrebujete, da boste vi in vaše podjetje uspešno.

V tej učilnici ni ocen in nič se ne dogaja “na silo”, temveč ustvarim okolje, v katerem uživate in z lahkoto delate spremembe.

Prvi korak, ki ga naredimo, je, da se res dobro spoznamo, pri delu je najpomembnejše zaupanje. Kar pomeni, da delam na najvišji stopnji zaupanja. Tako lahko rešujem strahove, dvome … težave, ki izhajajo iz največjih globin.

Zato je proces dolgotrajen, saj se zaupanje ne vzpostavi čez noč, čeprav je včasih energija, kot da se poznamo od vekomaj, temveč je to energijo tudi treba »prizemljiti« z dejanji.

Proces je popolnoma identičen, kot je pri odraščanju in dozorevanju otroka v zgodnjem otroštvu (0-6 let), kjer se otrok zgleduje po svojem staršu, ki ga po naravni poti vzame, kot avtoriteto. Torej če želim, da naredite trajnostni premik, moram vzpostaviti avtoriteto najvišjega nivoja, za katero je pogoj močno zaupanje.

Samo takrat mi lahko brezpogojno tudi sledite. Vendar tukaj ne gre za slepo sledenje, temveč, da sami postanete dovolj motivirani, da tudi pri sebi delate spremembe. In to temeljite spremembe.

V kolikor zaznam, da nekdo ni pripravljen resnično delati na sebi, prekinem sodelovanje.

Pri svojem delu uporabljam zelo široko paleto znanj, predvsem zato, da lahko najdem jezik, ki ga razumete, ker to je prvi pogoj za vzpostavitvi zaupanja. Potem pa na “v jeziku, ki ga razumete” pokažem vse napake na osebnem in poslovnem področju, na »neboleč« način in tudi vzroke zanje. Pri tem vas učim veščin, s katerimi boste te vzroke odpravili in sanirali nastalo škodo. 

Vsakega posameznika naučim postaviti pravilne temelje, kajti samo na ta način lahko resnično tudi rešite situacijo. Vse ostalo je »mešanje megle«, kot pravijo, nam svetovalcem.

me kontaktirajte za brezplačen predstavitveni sestanek…«

Za vsa vprašanja in rezervacije terminov sem dosegljiv na: ddr@milankrajnc.mc

Prejmite brezplačni avdio zapis:
Šola osebnostne spremembe.

Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli avdio zapis.

Brezplačna e-knjiga:
Psihologija Marketinga

Avtor - Milan Krajnc

Avtor članka: Milan Krajnc, pedagog, podjetnik & krizni vodja
Naučim vas pogledati “nase”, kot na tretjo osebo. Za več informacij ali spoznavno srečanje mi pišite na official@milankrajnc.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart