PREMIUM SVETOVANJE

Napredne svetovalne storitve za javne ustanove
- za poslovni uspeh

Napredne-svetovalne-storitve-za-javne-ustanove - Milan Krajnc

Uvajanje sprememb v javnih ustanovah

Poslovne storitve zajemajo vse, kar zajema uvajanje sprememb v javnih ustanovah, kamor inter alia sodijo občine, javna podjetja, javni zavodi in druge državne institucije.

Uvodoma izdelam analizo celotne ustanove tako, da pregledam procese, izvedem pogovore / intervjuje s ključnimi zaposlenimi, ter pregledam celotno dokumentacijo. Iz tega neposredno je razvidno, kaj kdo dela, kaj misli, da dela in kaj bi v resnici moral delati. Tako dobim celotno sliko o ustanovi ter identificiram ključne vzroke za težave.

Milan Krajnc

Napredne storitve

 • Uvajanje sprememb je dolgotrajen postopek, ki zajema vse segmente poslovanja; vedno pa se začne pri direktorjevem načinu razmišljanja.
 • Coaching za vodje z vodilnimi v podjetju temelji predvsem na celostnem pristopu, tako da vodje nase pogledajo kot na tretjo osebo in s pomočjo objektivizacije lažje identificirajo željo po spremembah. Ne gre za običajen coaching, temveč spremembo v načinu življenja, ki poseže tudi v druge aspekte posameznikovega delovanja, na primjer v prehrano in šport.
 • Analiza procesov, kadrov, dokumentov se opravi v prostorih podjetja, pomembni so predvsem intervjuji z zaposlenimi.
 • Vodenje kolegijev, ki temelji na dejstvu, da se spremembe začnejo pri jasnem delegiranju nalog in izboljšani komunikaciji. Kolegij postana osrednja institucija podjetja, razdeljena na več stopenj, znotraj katerih se jasno definirajo naloge in odgovornosti. S fokusom na izboljšavi komunikacije uvajamo spremembe, ne da bi jih zaposleni sploh občutili.
 • Profiliranje oziroma izdelava osebnih profilov, ki jih izdelujem iz slik ali iz razgovorov, pri čemer uporabljam tehnike fizignomije, bioenergije, transakcijske analize in NLP. Profiliranje je pomembno predvsem zaradi predvidljivosti morebitnih sprememb ali akcij v podjetju s strani ključnih posameznikov.
 • Psihoterapija za zaposlene, ki v podjetju zaposlenim omogoča pogovore o osebnih ali poslovnih težavah.
 • Lobiranje pri državnih in lokalnih institucijah ter reševanje različnih težav z uradnimi organi.
Voucher

Poslovno Svetovanje 2 uri | 500 €

Imate težave z nadrejenimi, poslovnimi partnerji, delavci? Si želite popolne preobrazbe podjetja in postaviti nove temelje zagotovljenega uspeha? …

Z nakupom enega vrednostnega bona podarite 2 uro strokovnega svetovanja in izkušenega vodstva priznanega strokovnjaka Milana Krajnca.

Business consulting - Milan Krajnc | Vaučer; Business Coach, Personal Coach
NAPREDNE STORITVE

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. V sklopu svojih naprednih storitev za vaš osebni in poslovni supeh prvenstveno nudi:

Premium osebno svetovanje Milan Krajnc
PIŠITE MI

Vas zanima več o naprednih svetovalnih storitvah za javne ustanove? Pišite mi.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaTrgovina
  Add to cart