PREMIUM SVETOVANJE

dr. Milan Krajnc, mentor za družinska podjetja
- napredne svetovalne storitve za družinska podjetja

Napredne svetovalne storitve za družinska podjetja - Milan Krajnc

Podjetje ne sme postati del družine, temveč le del življenja.

Družinska podjetja zaradi medgeneracijskega prepletanja osebnega in poslovnega življenja predstavljajo posebnost, ki terja nekoliko drugačen pristop, temelječ na jasni decentralizaciji.

Natančneje, odgovornost se z namenom identifikacije skupnih interesov prenese iz ene osebe na več članov družine, kar omogoči ločitev poslovnih ciljev od osebnih ter jasno identifikacijo ciljev podjetja.

Milan Krajnc

Napredne storitve

 • Uvajanje sprememb je dolgotrajen postopek, ki zajema vse segmente poslovanja; vedno pa se začne pri direktorjevem načinu razmišljanja.
 • Coaching za vodje z vodilnimi v podjetju temelji predvsem na celostnem pristopu, tako da vodje nase pogledajo kot na tretjo osebo in s pomočjo objektivizacije lažje identificirajo željo po spremembah. Ne gre za običajen coaching, temveč spremembo v načinu življenja, ki poseže tudi v druge aspekte posameznikovega delovanja, na primjer v prehrano in šport.
 • Analiza procesov, kadrov, dokumentov se opravi v prostorih podjetja, pomembni so predvsem intervjuji z zaposlenimi.
 • Vodenje kolegijev, ki temelji na dejstvu, da se spremembe začnejo pri jasnem delegiranju nalog in izboljšani komunikaciji. Kolegij postana osrednja institucija podjetja, razdeljena na več stopenj, znotraj katerih se jasno definirajo naloge in odgovornosti. S fokusom na izboljšavi komunikacije usvajamo spremembe, ne da bi jih zaposleni sploh občutili.
 • Profiliranje oziroma izdelava osebnih profilov, ki jih izdelujem iz slik ali iz razgovorov, pri čemer uporabljam tehnike fizignomije, bioenergije, transakcijske analize in NLP. Profiliranje je pomembno predvsem zaradi predvidljivosti morebitnih sprememb ali akcij v podjetju s strani ključnih posameznikov.
 • Psihoterapija za zaposlene, ki v podjetju zaposlenim omogoča pogovore o osebnih ali poslovnih težavah.
 • Psihoterapija za družinske člane, ki v podjetju družinskim članom omogoča, pogovore o osebnih ali poslovnih težavah.
Voucher

Poslovno Svetovanje 2 uri | 500 €

Imate težave z nadrejenimi, poslovnimi partnerji, delavci? Si želite popolne preobrazbe podjetja in postaviti nove temelje zagotovljenega uspeha? …

Z nakupom enega vrednostnega bona podarite 2 uro strokovnega svetovanja in izkušenega vodstva priznanega strokovnjaka Milana Krajnca.

Business consulting - Milan Krajnc | Vaučer; Business Coach, Personal Coach
NAPREDNE STORITVE

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. V sklopu svojih naprednih storitev za vaš osebni in poslovni supeh prvenstveno nudi:

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Premium osebno svetovanje Milan Krajnc
PIŠITE MI

Vas zanima več o naprednih svetovalnih storitvah za družinska podjetja? Pišite mi.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaTrgovina
  Add to cart