Lahko je pravljica, lahko je pekel.

dr. Milan Krajnc: Vitez z rožo
- zgodba, ki vam bo pomagala spoznati sebe

Vitez z rožo-Milan Krajnc

Ženske se bodo do moških obnašale, kot se bodo oni do njih.

VITEZ Z ROŽO ni tehnični priročnik, temveč želi preko zgodb vzbuditi, tisto, nekaj, kar smo pozabili ali nikoli nismo razvili.

Knjiga je zato le zgodba. Zgodba, ki vam bo pomagala spoznati sebe, in posledično – vašo sanjsko žensko!

Milan Krajnc

Na kratko o knjigi

VITEZ Z ROŽO ne daje tehnični priporočil, temveč želi preko zgodb vzbuditi, tisto, nekaj, kar smo pozabili ali nikoli nismo razvili. Ženske namreč niso tehnični pripomoček, zato ne moremo za njih imeti tehničnih navodil.

VITEZ Z ROŽO želi pokazati, da so ženske čustvena bitja, brez tehnike, brez nečesa kar razumemo s preprosto kmečko logiko. Ženske, so nekaj, zakaj je sploh smisel živeti, nekaj kar v pravljicah imenujemo čarovnija.

Moški sanjajo o svoji SANJSKI ŽENSKI, vendar je ne bodo spoznali, dokler ne spoznajo samega sebe. In ženske ne moreš spoznati, lahko jo samo začutiš. Zato se sanjske ženske ne da opisati, ker še nismo iznašli tako lepih besed, da bi jih lahko opisali.

Vendar preden moški postane moški, mora najprej odrasti, tako se v prvem delu posvečamo otrokom, ki bodo v naslednjih delih odrasli v može.

PIŠITE MI

Zagotovite si svoj izvod knjige, prednaročilo

“Spoznajte sebe in spoznali boste svojo sanjsko žensko!”
Zagotovite si svoj izvod knjige VITEZ Z ROŽO že danes, v prednaročilu.

Redna cena: 44,99 €
Cena v prednaročilu: 34,99 €

Osebna Predstavitev

Naučim vas pogledati “nase”,
kot na tretjo osebo!

Osebna Predstavitev

Naučim vas pogledati “nase”, kot na tretjo osebo!

0 +
Uspešnih projektov
0
Nagrad in priznanj
Milan Krajnc

Na kratko o avtorju

Kot psihoterapevt in zakonski svetovalec je dr. Milan Krajnc, skoraj 20 let poslušal, kaj si ženske želijo, kaj moški pričakujejo … Uvidel je, da vsi skupaj govorijo popolnoma različne jezike, kar je na nek način logično, saj jih tega ni nihče naučil, tudi njihovi starši niso znali drugače, kot so jih učili.

VITEZ Z ROŽO je njegov alterego, s katerim izraža, to kar ne sme govoriti. Postal je kot neke vrste učitelj za moške, ki jih uči, kaj v resnici pomeni biti moški, vzgojitelj za otroke, ki jih uči življenjskih modrosti in opomnik za ženske, ki jih spominja, kdo so in kaj si zaslužijo.

PIŠITE MI

Vas zanima več o knjigi "Vitez z rožo"? Pišite mi.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart