Premium svetovanje Milan Krajnc

dr. Milan Krajnc, mentor in coach za vaš osebni in poslovni uspeh

Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. Projekte zna zaključevati in začeti iz točke 0. Poišče vzrok za težavo in jo tudi odstrani. Je avtor Dinamičnega modela Vodenja.

Več o Milanu, njegovih razmišljanjih in ustvarjanjih lahko raziščete skozi njegove bloge in knjige:

Osebna Predstavitev

Naučim vas pogledati “nase”,
kot na tretjo osebo!

0 +
Uspešnih projektov
0
Nagrad in priznanj
Milan Krajnc

Svojim strankam nudim
celovit pristop k reševanju težav.

Sem avtor 30 knjig in več kot 200 strokovnih in znanstvenih člankov; zadnje delo z naslovom DINAMIČNI MODEL VODENJA, je že prevedeno v 7 tujih jezikov, v 11 se še prevaja. Vodim Župansko akademijo, kjer učimo bodoče župane načinov upravljanja in vodenja v občinah.

V očeh večine ljudi sem USPEŠEN. Vendar sam nimam tega občutka. Prej bi rekel, da sem ves čas v neki turbulenci. To opažam tudi pri ljudeh, ki jih drugi vidijo enako kot mene – kot USPEŠNE.

Iskreno o meni: »Ne bom popravljal podobe o sebi, da bom v očeh drugih uspešen.« Preden sem začel »prodajati teorijo«, sem veliko ustvaril kot podjetnik in pozneje veliko izgubil ter ustvaril še več.

Preden sem začel »razvijati teorijo«, sem prebral veliko različnih knjig, preživel ure in ure v laboratorijih, predvsem pa doživel in preživel veliko življenjskih pretresov.

Preden sem študentom začel predavati teorijo, sem teorijo neštetokrat preizkusil v praksi. Tudi vsem vam želim, da ste SREČNI, in tako bo zavladal mir na tem svetu.

Brezplačna-e-knjiga- Milan Krajnc

Brezplačna e-knjiga: Psihologija Marketinga

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite brezplačno e-knjigo Psihologija marketinga.

Zadnje objave in najboljši članki

Blog zapisi

Nagrada Open Mic - Milan Krajnc

Nagrada »Open MIC«

Nagrado mi je podelila Mednarodna funadacija »Peacful Mind Foundation« iz Indije, ki je registrirana kot partner Organizacije združenih narodov, za več letno delo na področju preprečevanja nasilja med mladimi. Na območju Azije in Afrike.

-- preberi več
Priznanje Inovacija GZS - Milan Krajnc

Srebrno priznanje za Inovacijo GZS

Prvič je Gospodarska zbornica Slovenije zaznala, da je potrebno za resno spremembno v gospodarstvu narediti tudi družbeni premik, saj tega ne moremo ločiti, kajti ljudje imamo eno glavo, eno telo. In če želimo delati premike v gospodarstvu moramo narediti premik na vseh področjih.

-- preberi več
Strateški cilj - Milan Krajnc

Strateški cilj

Kljub temu, da ima projekt določen cilj, še ni gotovo, da bomo prišli do njega. Saj se velikokrat dogaja, da prej omagamo ali pa preveč zaidemo. Tako je potrebno postaviti mejnike oz. ključne točke pri katerih bomo merili ali smo na pravi poti.

-- preberi več
milan krajnc

Mnenja in priporočila

Kontakt - Milan Krajnc
PIŠITE MI

Skupaj lahko najdemo rešitve za vaše težave.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart