Premium svetovanje Milan Krajnc

Ddr. Milan Krajnc, mentor in coach za vaš osebni in poslovni uspeh

Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. Projekte zna zaključevati in začeti iz točke 0. Poišče vzrok za težavo in jo tudi odstrani. Je avtor Dinamičnega modela Vodenja.

Več o Milanu, njegovih razmišljanjih in ustvarjanjih lahko raziščete skozi njegove bloge in knjige:

Osebna Predstavitev

Naučim vas pogledati “nase”,
kot na tretjo osebo!

0 +
Uspešnih projektov
0
Nagrad in priznanj
Milan Krajnc

Svojim strankam nudim
celovit pristop k reševanju težav.

Sem avtor 30 knjig in več kot 200 strokovnih in znanstvenih člankov; zadnje delo z naslovom DINAMIČNI MODEL VODENJA, je že prevedeno v 7 tujih jezikov, v 11 se še prevaja. Vodim Župansko akademijo, kjer učimo bodoče župane načinov upravljanja in vodenja v občinah.

V očeh večine ljudi sem USPEŠEN. Vendar sam nimam tega občutka. Prej bi rekel, da sem ves čas v neki turbulenci. To opažam tudi pri ljudeh, ki jih drugi vidijo enako kot mene – kot USPEŠNE.

Iskreno o meni: »Ne bom popravljal podobe o sebi, da bom v očeh drugih uspešen.« Preden sem začel »prodajati teorijo«, sem veliko ustvaril kot podjetnik in pozneje veliko izgubil ter ustvaril še več.

Preden sem začel »razvijati teorijo«, sem prebral veliko različnih knjig, preživel ure in ure v laboratorijih, predvsem pa doživel in preživel veliko življenjskih pretresov.

Preden sem študentom začel predavati teorijo, sem teorijo neštetokrat preizkusil v praksi. Tudi vsem vam želim, da ste SREČNI, in tako bo zavladal mir na tem svetu.

Brezplačna-e-knjiga- Milan Krajnc

Brezplačna e-knjiga: Psihologija Marketinga

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite brezplačno e-knjigo Psihologija marketinga.

Zadnje objave in najboljši članki

Blog zapisi

Ko uspeh postane obsedenost

Vsakdo si želi uspeti. V svetu, kjer se zdi, da je vsak korak, ki ga naredimo, ocenjen glede na dosežke, je želja po uspehu pogosto glavni motivacijski dejavnik. Toda kaj se zgodi, ko ta želja postane obsedenost? Kaj se zgodi, ko uspeh postane edini cilj, ki si ga zasledujemo, ne glede na ceno?

-- preberi več
2024

KAKO NAREDITI LETO 2024 IZJEMNO?

Naj bo leto 2024 izjemno. Ključno je postaviti jasne, a hkrati izzivne cilje. Ne gre le za to, da si rečemo, “Letos bom bolj uspešen” – to je preveč splošna izjava.. Namesto tega postavite konkretne cilje, ki jih lahko dosežete korak za korakom.

Vsak dan si vzemite nekaj minut časa za refleksijo. Kaj želite doseči? Kje vidite sebe čez en mesec, pol leta, eno leto? Zapišite to na papir. Jasni cilji vam bodo dali usmeritev.

-- preberi več
milan krajnc

Mnenja in priporočila

Kontakt - Milan Krajnc
PIŠITE MI

Skupaj lahko najdemo rešitve za vaše težave.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart