PREMIUM SVETOVANJE

Napreden program za povezovanje delovnih kolektivov
- za poslovno rast

Napreden-program-za-povezovanje-delovnih-kolektivov - Milan Krajnc

Povezovanje delovnih kolektivov

Program za povezovanje delovnih kolektivov in njihovih članov poteka v posebnem okolju, in sicer na biodinamični kmetiji.

Namen delavnic je pokazati vodstvenemu kadru, kako je rezultat podjetja odvisen od njihovega dela in opravil na kmetiji.

Celotna delavnica temelji na Dinamičnem modelu vodenja, ki ponazarja delovanje podjetja po načelih naravnih zakonitostih.

Milan Krajnc

Kako poteka program za povezovanje
delovnih kolektivov

Udeleženci programa preko različnih opravil identificirajo svojo vlogo in vpliv, ki se iz njihove osebnosti aplicira na delovne procese in ostale zaposlene v podjetju. S pomočjo delovanja oziroma druženja v neznanem okolju posamezniki ponovno oblikujejo jasno podobo samih sebe, svoje osebnosti ter ciljev. Okolje zaradi vpletnosti narave na udeležence deluje spodbudno in temelji na zavedanju, da je mogoče v iskrenosti narave odkriti in popraviti posamezniku škodljive vedenjske vzorce, ki vplivajo na delovne procese in organizacijsko klimo.

Biodinamika je trajnostno in holistično usmerjena metoda kmetovanja, ki ne pomeni le vrste kmetijstva, temveč celostni pristop k vsem aspektom življenja. Njen fokus je na oživljavanju zemlje, ki ga lahko jasno apliciramo na oživljavanje podjetja.

Delavnice, ki se izvajajo skozi delo na kmetiji, posameznikom omogočijo ponovno osmislitev temeljnih vrednot, njihove vloge, vpliva na delovne procese, odgovornosti in možnosti izboljšav v podjetju / ustanovi.

Na kmetiji se prideluje vino, zato se program sklene s pokušino najboljših ekoloških vin na svetu.

  • Lokacija: Vinogradništvo Šuman, Zavrh 90a, 2232 Voličina, Slovenija.
Voucher

Poslovno Svetovanje 2 uri | 500 €

Imate težave z nadrejenimi, poslovnimi partnerji, delavci? Si želite popolne preobrazbe podjetja in postaviti nove temelje zagotovljenega uspeha? …

Z nakupom enega vrednostnega bona podarite 2 uro strokovnega svetovanja in izkušenega vodstva priznanega strokovnjaka Milana Krajnca.

Business consulting - Milan Krajnc | Vaučer; Business Coach, Personal Coach
NAPREDNE STORITVE

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. V sklopu svojih naprednih storitev za vaš osebni in poslovni supeh prvenstveno nudi:

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Premium osebno svetovanje Milan Krajnc
PIŠITE MI

Vas zanima več o naprednem programu za povezovanje delovnih kolektivov? Pišite mi.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart