PREMIUM SVETOVANJE

Napreden program za prebujanje zavesti
- za osebni uspeh & rast

Napreden program za prebujanje zavesti - Milan Krajnc

Ekskluziven nadstandardn program

Program poteka na otokih v Kvarnerju / Jadransko morje.

Vse, kar se dogaja v našem zunanjem svetu, je posledica našega notranjega sveta.

Do sedaj so obstajali različni programi in pristopi, pri katerih si lahko odpočijemo celotno telo, ne pa tudi možganov, zato sem po dvajsetih letih raziskovanja človekove “podzavesti”, izdelal ekskluziven nadstandardni program, v katerem se lahko odpočijejo tudi naš um.

Milan Krajnc

Za program se predvsem odločajo tisti, ki:

 • so dosegli karierni vrh in sedaj iščejo nov smisel življenja,
 • se znajdejo na življenjskih prelomnicah, in
 • želijo sebe dati na prvo mesto.

Program temelji predvsem na čiščenju podzavesti, kjer se nabirajo nepotrebne informacije za naše življenje – “psihološke smeti”.

Vanj je vključenih 45 različnih vaj, ki se odvijajo po vseh otokih v Kvarnerju, njihovo osnovo pa tvorijo dihalne vaje, meditacija, različne fizične in čustvene aktivnosti, ter pogovori s strokovno usposobljenimi trenerji.

Program je namenjen tistim ki želijo v življenju narediti temeljit premik, na zdravih osnovah, tako da temeljito spoznajo samega sebe.

Že sama lokacija izvajanja programa je energetsko izredno močna, saj sta Otok Lošinj in Cres edina otoka v Jadranskem morju, kjer zaradi nemožnosti preživetja ni strupenih kač, hkrati pa je zaradi borovega gozda in klime tam nadvse dober klimatski center.

K ugodnemu okolju in bogati programski shemi sem dodal še posebej oblikovan proces imenovan »Sirius Personal Transformation«, ki v določenem zaporedju vaj v posamezniku zbudi “pozabljena” znanja, ki se skozi generacije prenašajo preko DNK. Tako tekom programa sodelujoči opravi detoksikacijo telesa, čustev, uma in duše, ter doseže stanje, v katerem “odklopi” možgane in se prepusti svojim čustvom in občutkom, oziroma svoji pravi naravi.

 • Lokacija: Čikat ul. 9, 51550, Mali Lošinj, Hrvaška
Voucher

Osebni Preboj 1 uro | 150 €

Sedaj lahko sebi ali bližnjemu podarite najmočnejše darilo: možnost do popolne osebne preobrazbe.

Z nakupom enega vrednostnega bona podarite 1 uro strokovnega svetovanja in izkušenega vodstva priznanega strokovnjaka Milana Krajnca.

Personal Growth - Milan Krajnc | Vaučer; Business Coach, Personal Coach
NAPREDNE STORITVE

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. V sklopu svojih naprednih storitev za vaš osebni in poslovni supeh prvenstveno nudi:

Za vaš osebni in poslovni uspeh

Premium osebno svetovanje Milan Krajnc
PIŠITE MI

Vas zanima več o naprednem programu za prebujanje zavesti? Pišite mi.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaTrgovina
  Add to cart