Novi zapisi

Ko uspeh postane obsedenost

Vsakdo si želi uspeti. V svetu, kjer se zdi, da je vsak korak, ki ga naredimo, ocenjen glede na dosežke, je želja po uspehu pogosto glavni motivacijski dejavnik. Toda kaj se zgodi, ko ta želja postane obsedenost? Kaj se zgodi, ko uspeh postane edini cilj, ki si ga zasledujemo, ne glede na ceno?

-- preberi več
2024
Cilji

KAKO NAREDITI LETO 2024 IZJEMNO?

Naj bo leto 2024 izjemno. Ključno je postaviti jasne, a hkrati izzivne cilje. Ne gre le za to, da si rečemo, “Letos bom bolj uspešen” – to je preveč splošna izjava.. Namesto tega postavite konkretne cilje, ki jih lahko dosežete korak za korakom.

Vsak dan si vzemite nekaj minut časa za refleksijo. Kaj želite doseči? Kje vidite sebe čez en mesec, pol leta, eno leto? Zapišite to na papir. Jasni cilji vam bodo dali usmeritev.

-- preberi več
Dinamično profiliranje
Dinamični model vodenja

Dinamično profiliranje: Ključ do uspeha

Kaj je dinamično profiliranje?
Dinamično profiliranje je proces razumevanja potreb podjetja in zaposlenih, kar omogoča postavitev pravih ljudi na prava delovna mesta. Na ta način lahko vsak posameznik prispeva k uspehu podjetja in doseže svoj polni potencial.

-- preberi več
Pot do pozitivnih navad!
Formule za uspeh

Pot do pozitivnih navad

V življenju se pogosto srečujemo z izzivi, ki zahtevajo prekinitev negativnih navad in vzpostavljanje pozitivnih navad. V tem procesu se postavljajo ključna vprašanja: Kako preseči stare vzorce vedenja, ki nas omejujejo? Kako razviti nove, koristne navade in jih trajno vpeljati v naš vsakdan? Kako ohraniti motivacijo in vztrajnost skozi celoten proces sprememb? Odgovori na ta vprašanja so ključni za dosego želenih rezultatov. V tem izzivu odkrivamo notranjo moč odločitve za spremembo ter pomembnost vztrajnosti, saj nam prav ti elementi omogočajo oblikovanje boljšega jutrišnjega dne. S poglobljenim raziskovanjem teh vprašanj lahko odkrijemo pot do trajnih in pozitivnih sprememb v našem življenju.

-- preberi več
Formule za uspeh

Moč pozitivnih navad

Skrivnostna moč pozitivnih navad! Kako vzpostaviti vsakodnevne navade, ki nas motivirajo za uspeh. Vsi si želimo uspeha. A kako priti do njega? Preprosto: z vzpostavljanjem pozitivnih navad, ki nam bodo pomagale doseči želene cilje.

-- preberi več
kako naprej
Cilji

Ko se življenje spremeni, kako naprej?

Narava ima neverjetno moč. Nimam besed, ki bi vsem, ki so utrpeli izgubo v kateri koli obliki, ublažile bolečino, žalost in nemoč.
Marsikdo od vas je stopil v obdobje polno izzivov, ne veste več, kako naprej. Sprašujete se, zakaj …

-- preberi več
Premagajte strah pred razgovorom za službo
Družinsko podjetništvo

Premagajte strah pred razgovorom za službo

Vas je že kdaj pred razgovorom za službo zajela živčnost in ste obupano iskali načine za okrepitev samozavesti? Si želite izstopiti in navdušiti delodajalca že na samem začetku? Ne skrbite, imamo rešitev za vas!

-- preberi več
Družinska podjetja – poslovna zgodba
Družinska podjetja

Družinska podjetja – so več kot le poslovna zgodba

Družinska podjetja – so več kot le poslovna zgodba, so zgodbe o močnih družinskih vezeh, dediščini, ponosu in skupni viziji. Vendar pa lahko te zgodbe postanejo tudi grenke, če družinskim članom ne uspe premagati izzivov, ki se pojavljajo ob vodenju podjetja.

-- preberi več
milan-krajnc-tveganja-projekti
Krizni management

Kako preprečiti tveganja na projektih

Obvladovanje tveganj mora biti vključeno v načrtovanje projekta. Ne zaradi tega, ker se bodo tveganja pojavila in uresničila, temveč zato, ker želimo zmanjšati verjetnost, da, se bodo uresničila in da bomo lahko na morebitne izzive pripravljeni ter nanje hitro in učinkovito odgovorili.

-- preberi več
Novi zapisi

NAUČITE SE REČI – NE!

Težko je reči – NE. Si dopustite reči NE brez tistega neprijetnega občutka, ki vam govori, zakaj ste rekli NE?  Vam misli govorijo – kaj si bodo  drugi mislili, če rečete NE?

-- preberi več
Nagrada Open Mic - Milan Krajnc
Nagrade

Nagrada »Open MIC«

Nagrado mi je podelila Mednarodna funadacija »Peacful Mind Foundation« iz Indije, ki je registrirana kot partner Organizacije združenih narodov, za več letno delo na področju preprečevanja nasilja med mladimi. Na območju Azije in Afrike.

-- preberi več
Priznanje Inovacija GZS - Milan Krajnc
Nagrade

Srebrno priznanje za Inovacijo GZS

Prvič je Gospodarska zbornica Slovenije zaznala, da je potrebno za resno spremembno v gospodarstvu narediti tudi družbeni premik, saj tega ne moremo ločiti, kajti ljudje imamo eno glavo, eno telo. In če želimo delati premike v gospodarstvu moramo narediti premik na vseh področjih.

-- preberi več
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart