Nagrade - Milan Krajnc

Nagrade

Prve nagrade in priznanja sem začel dobivati že v zgodnji razredih osnovne šole iz različnih področjih. Če sem iskren se niti ne spomnim več, kaj vse je bilo. Vem pa, da mi je veliko pomenilo. Kot da je v meni prebudilo željo po zmagi!

Potem, ko sem se v srednji šoli resno pričel ukvarjati z treniranjem atletike, so se začeli “resni” rezultati in nagrade ( in ko sem prvič 5 postal državni prvak, je želja po tekmovanju ugasnila; v bistvu je ugasnil EGO, ki je želel pozornost):

 • 5 x državni prvak Republike Slovenije
 • 1 x vice prvak Socialistične Federativne Republike Jugoslavije
 • 1 x 3 mesto na Evropskem mladinskem tekmovanju
 • Kot učitelj-mentor različne nagrade na regijskih in državnih tekmovanjih.

Nominacije

Vendar sem hitro ugotovil, da je lahko nagrada samo logična posledica nečesa v čem uživaš. Tako, da sem se v kasnejših ustvarjanjih, začel bolj skrivati in zavračati nominacije, saj sem želel imeti neko svojo intimo. Vse kar sem počel, sem počel zase, ne za druge, v resnici nisem niti želel, da drugi vidijo. Morda sem se celo bal, da bodo uničili del mene, ne glede nato, kakšna bo kritika. Enostavno nisem bil pripravljen za javnost.

Ko pa sem začel počasi promovirati svojo poslovno idejo o Dinamičnem modelu vodenja, je bila logična posledica, da bom ponovno moral vstopiti v javnost in tako so se pričele nominacije in nagrade:

PIŠITE MI

Skupaj lahko najdemo rešitve za vaše težave.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaTrgovina
  Add to cart