izobraževanje

Pot zmagovalca
- za vaš osebni uspeh & rast

Pot zmagovalca

Program za prebujanje

Veliko je duhovnih poti in vsaka se začne pri sebi. Pot zmagovalca je proces, ki temelji na celostnem ravnovesju in je osnova iz katere izhajamo. Odpira vrata širše razumevanje sebe, sočloveka in stvarstva v celoti ter nam omogoča delovanje in notranjega miru in zavestnih odločitev. Program se začne z odločitvijo, da želite in potrebujete manjkajoči kamenček v svojem mozaiku. Je želja in sposobnost za prehod iz borca v “svečenika”, ki bo dal svetu novo matrico in z veliko mero spoštovanja prevzel mesto med izbranimi.

Da se oseba prebudi, se mora najprej sprostiti, naspati, začutiti varnost. Šele potem se lahko prične proces čiščenja na vseh nivojih: telo, čustva, intelekt in duša.

Program je popolnoma prilagojen posamezniku, zato vas želimo v predhodnem razgovoru nekoliko bolje spoznati.

Milan Krajnc

Premik v zavesti

Premik v zavesti oz. klic začutijo predvsem ljudje, ki se poslovno vzpenjajo, ali so na vrhu. Kariera je le del življenjske poti in preizkušnja, da so vredni zaupanja in sposobni spremeniti svet. V njih se ozaveščajo starodavna znanja, vendar se počutijo ujeti in omejeni v vsakodnevni rutini velikih sistemov.

S svojimi razmišljanji, čustvi in zavedanjem ostanejo nemalokrat osamljeni, saj ne najdejo sogovornika za procese, ki jih opažajo in čutijo, a so neoprijemljivi, dokler jim ne damo jasno zavest in namen.

Mali lošinj-program za prebujanje

Preboj do samega sebe

Metoda izhaja iz modela Dinamičen proces vodenja, ki ga je v več kot desetletju razvil Milan Krajnc. Nastajalo je postopoma, z izkušnjami in znanji avtorja preko kiparstva, astronomije, fizike in psihologije.
Gre za poslovni proces, ki temelji na naravnih principih in zakonitostih, kjer je osnova Človek in njegov preboj do samega sebe.

“Podjetja se bodo morala preoblikovati po načelu naravnih zakonitosti, drugače bodo postala mlin za uničenje človeškega duha” pravi avtor. In nadaljuje: “zato je prišel čas, če želimo rešiti človeštvo, da prisluhnemo naravi, njenemu signalu, njenemu klicu…”

Brezplačna-e-knjiga- Milan Krajnc

Brezplačna e-knjiga: Psihologija Marketinga

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite brezplačno e-knjigo Psihologija marketinga.

Milan Krajnc

Prebujanje naše prave narave

Preko aktivnosti, ki spremljajo program Pot zmagovalca, razstrupljamo telo, um, čustva in dušo ter vzpostavljamo naravni ritem ter s tem odpiramo vrata v drugačno resničnost.

Ko te aktivnosti izvajamo enakomerno v določenem časovnem obdobju (14 dni), vzpostavimo temelje, preko katerih spoznavamo kje smo in kam želimo.

Ne gre za menjavo miselnega vzorca, temveč za prebujanje naše prave narave, vračanje k izvoru in ozaveščanju našega poslanstva. Smo svetilnik in luč, ki z vzgledom spreminja svet. S povečanjem čuječnosti pa se razvija tudi naša samopodoba ter spoštljiv in ljubeč odnos do sebe in drugih.

Trajanje

Proces se prične tri tedne pred prihodom na Mali Lošinj. V tem času preko telesne aktivnosti, prehrane in sprostitve, pripravite temelje za globlji stik in vzpostavite ravnovesje v telesu.

Program na lokaciji traja 14 dni, v katerih preko očiščevalnih programov s poudarkom na dihalnih tehnikah in pogovorih s strokovnjaki, pride posameznik spontano, brez prisile, do spoznanja, kaj ga v življenju podpira in kaj zavira njegovo rast.

Po vrnitvi v domače okolje, se proces pod vodstvom terapevta nadaljuje še naslednje tri mesece. Poglabljate svoja spoznanja in utrjujete pridobljeno ravnovesje.

Lokacija

Otok Lošinj je edinstveni kraj na svetu, saj v blagodejni klimi in čudoviti naravi zlahka začutiš, da je to kraj za bogove in da resnično obstaja možnost, da se Duša očisti.

Severni del Jadrana, Kvarnerski zaliv, je znan po svojem globoko modrem morju, prekrasnih zalivih in najlepših otokih severne Dalmacije. Med njimi je Lošinj cenjen zaradi svoje kulturne dediščine, enkratne subtropske klime in dišeče narave z zdravilnimi lastnostmi.

Nastanitev

Nastanitev nas prepušča razvajanju hotela Bellevue, ki se nahaja na eni od najlepših lošinjskih plaž, znani po prekrasni naravi, kristalno čistem morju, dišečem zraku neštetih borovcev in prestižnem oddihu.

Sobe nudijo intimo in razkošno udobje s pogledom na borove vršace ali prostrano modrino.

Eleganten, razgiban in razkošen hotel vam bo jemal dah na vsakem koraku.

Priprava hrane se zgleduje po antični kuhinji, ki je izjemno podobna današnji biodinamični prehrani in je skrbno prilagojena posamezniku. S pravilno izbiro glede na tip človeka, lahko okrepimo imunski sistem, saniramo stres, polepšamo kožo, uravnovesimo hormone, razstrupimo možgane in črevesje, smo bolj produktivni, bolj živi, polni energije in sijemo v vsem svojem bistvu.

Apoksimen

Vse se začne in konča v glavi posameznika.

Že iz antičnih časov je otok Lošinj poznan kot mesto rehabilitacije. Tudi zato se naša zgodba Pot zmagovalca navezuje na grškega atleta Apoksimena, ki so ga odkrili ob obali otoka leta 1996.

Kip predstavlja mladega atleta med čiščenjem znoja in peska s posebnim strgalom. Simbolično se je na ta način očistil vseh strupov in ustvaril pogoje, da se telo, um, čustva in duša uravnovesijo in znova začutijo naravni ritem.

In prav to je potrebno, pri celostni rgeneraciji. Začeti iz točke nič, ustvariti pogoje in začutiti lastno naravo. Brez prisile in šokov. Preko programa Pot zmagovalca se stvari dogajajo same po sebi, na nas je samo, da se prepustimo.

Premium osebno svetovanje Milan Krajnc

Prijavnica na program: Pot zmagovalca

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart