Priznanje Inovacija GZS - Milan Krajnc
CategoriesNagrade Novosti

Prvič je Gospodarska zbornica Slovenije zaznala, da je potrebno za resno spremembno v gospodarstvu narediti tudi družbeni premik, saj tega ne moremo ločiti, kajti ljudje imamo eno glavo, eno telo. In če želimo delati premike v gospodarstvu moramo narediti premik na vseh področjih.

Dinamični model vodenja je sicer usmerjen v uspešno vodenje, pod pogojem, da vodja in vsi v poslovnem procesu, dajo na prvo mesto svoje osebne cilje, v poslovnem okolju v katerem delajo in ustvarjajo pa mora biti podpora k tem osebnim ciljem, drugače ni učinka (Da pa vemo, kaj so naši pravi osebni cilji, moramo najprej spoznati samega sebe). To je namreč koncept naravnih procesov, od koder se je celotni sistem Dinamičnega modela vodenja razvil.

Ideja je bila, bi narava vodila podjetje na svoj način. Kajti v naravni se vedno zgodi točno takrat, ko se mora in to brez manipulaciji, stresa, časovnih pritiskov… vse je logično in vse sprejmemo. V poslovnem svetu, pa z Dinamičnim modelom vodenja odstranimo manipulacijo, podvajanje, razvijamo potencial zaposlenega, zaposleni z veseljem hodijo na delo… dobiček je ustvarjen z ustvarjalnostjo in brez stresa.

In, ko enkrat v ospredje damo samega sebe, potem nam vse okoli nas ni nič več v breme, in počnemo tisto, kar je logična posledica za naš razvoj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart