CategoriesNovi zapisi Novosti Ženske Življenje v dvoje

Če vas  nekdo ignorira, ni prijetno. Ko se to zgodi, začnete razmišljati o stvareh, ki ste jih naredili narobe.  Ste morda rekli kaj takšnega? Mogoče ne bi smeli poslati tistega sporočila?

Analiziranje možnih stvari, zaradi katerih vam moški nekaj dni ali celo tednov ni poslal sporočila,  ne bo nič pomagalo.  Je, kakor je, na to nimate nobenega vpliva več.

Ženska težko sprejme ignoranco. Še posebej, če ji je moški pred tem zaupal marsikaj. Morda ji je govoril  o svojih strasteh in načrtih, ob tem se je počutila, da je pomemben del njegovega življenja.

Ob njem je bila, ko se je boril sam s seboj in svojimi demoni. Mislila je, da  potrebuje le čas in prostor, in dala mu ju je, ker je verjela, da bo čez čas postal oseba, ki jo je ljubila.

Želela si je spoznati vse njegove strahove, skrivnosti, najtemnejše dele  duše, in ne glede na vse bi ga še vedno ljubila. V njem je videla nekaj posebnega in ni želela odnehati, borila se je zanj na svoj način.

In potem ji naenkrat ni več odgovarjal na sporočila, klice. Minevale so minute, ure, dnevi, tedni, meseci. V tem času, mu je pošiljala sporočila in se tako pogovarjala z njim. Vendar to  ni spremenilo ničesar.

Preveč je razmišljala. V glavi se ji je vrtelo tisoče vprašanj: “Zakaj mi je nenadoma nehal pošiljati sporočila, ko nama je šlo tako dobro? Kaj se je zgodilo? Kaj se je spremenilo? Ali sem storila kaj narobe? Ali obstajajo kakšni drugi razlogi, da se je kar naenkrat umaknil? Ima drugo žensko?”

Toliko vprašanj, a niti enega samega odgovora, ki bi potolažil  njen zaskrbljeni um.

Ne more si pomagati, nenehno razmišlja in misli, da je ona kriva, da se je umaknil. Brska po sporočilih, da bi ugotovila, kaj je naredila narobe, a to jo samo še bolj zmede.

Prejmite brezplačni avdio zapis:
Šola osebnostne spremembe.

Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli avdio zapis.

Lahko samo ugiba, kaj se dogaja v njegovih mislih. Seveda bi ji bilo lažje, če bi natančno vedela, zakaj jo ignorira. Tako pa lahko le predvideva, in to jo pelje v začaran krog bolečine.

Ali je resnično lažje nekoga ignorirati in tvegati, da ga izgubite, kot, če bi mu rekli, da ste preobremenjeni ali da ste se zaljubili v drugo osebo ali da vas je strah obveznosti ali…?

Ko moški ignorira žensko, jo s tem samo nauči, kako naj živi brez njega!

Ženska dobro ve, da ko nekoga resnično ljubiš, ga ne ignoriraš. Ko ljubiš, ne moreš dati ljubezni in občutkov na čakanje, ker to nima nobenega smisla. To ni ljubezen.

Ne bodi presenečen, ko se bo njena strast spremenila v led.  Ko bodo njene nežne besede postale grenke. In ko te bo pogledala, v njenih očeh ne boš videl ničesar. Gledala bo skozi tebe, saj si jo naučil, kako  naj te neha ljubiti.

Ne bodi presenečen, ko bo odšla, saj ji nikoli nisi dal razloga, da ostane.

Torej moški, če želite imeti ob sebi žensko, izklopite telefon in se osredotočite samo nanjo (pa čeprav samo za intenzivne pol ure na dan).

Ljubite jo, razvajajte in komunicirajte. Pokažite ji, da jo spoštujete z besedami in dejanji!

 

Brezplačna e-knjiga:
Psihologija Marketinga

Avtor - Milan Krajnc

Avtor članka: Milan Krajnc, pedagog, podjetnik & krizni vodja in Tina Orter.

 Za več informacij ali spoznavno srečanje mi pišite na official@milankrajnc.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart