Dinamični model vodenja | TISKANA KNJIGA

29,90

Knjiga je namenjena vsem, ki se ukvarjajo s svetovanjem ali se svetovanja želijo udeležiti. Prek zgodb v knjigi bodo videli, da reševanje težav lahko poteka tudi na sproščen in zabaven način.

 • Jezik: Slovenski jezik
 • Format: Tiskana knjiga
 • Leto izdaje: 2017
 • Strani: 110

Deli izdelek

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Opis

Namen knjige je predstaviti dinamični model vodenja, ki se je v več kot stotih primerih pokazal kot odličen način, kako priti iz poslovne in osebne krize ter kako premagati težave, ne da bi sploh zašli v krizo.
 
Dinamični model vodenja je poslovni model vodenja, organizacije in komunikacije podjetja, ki ne pusti, da bi osebnost tistih, ki kreirajo poslovni proces, vplivala nanj. Celoten model temelji na zakonitostih narave.
 
Ko spozna zaposlene, »napoveduje« njihove odločitve in nadaljnje poteze; je »podjetniški vedeževalec«. A v vsem ni niti kančka nadnaravnega. Vse je oprto na zakone fizike in vedenje, da je osebnost, ki na proces najbolj vpliva, direktorjeva. Ko spremeni njihovo obnašanje, odpravi vzroke akutnih težav. V knjigi je opisana vrsta uspešnih primerov učinka dinamičnega modela vodenja.
 

Knjiga Dinamični model vodenja  predstavlja poslovni model vodenja, organizacije in komunikacije podjetja, ki temelji na zakonitostih narave. Namen knjige je predstaviti ta model, ki se je v več kot stotih primerih pokazal kot odličen način, kako priti iz poslovne in osebne krize ter kako premagati težave, ne da bi sploh zašli v krizo.

Avtor v knjigi opisuje, kako dinamični model vodenja ne pusti, da bi osebnost tistih, ki kreirajo poslovni proces, vplivala nanj. Preko razumevanja zakonitosti narave in predvidevanja odločitev zaposlenih, ki vplivajo na proces.

V knjigi Dinamični model vodenja avtor opisuje vrsto uspešnih primerov uporabe tega modela ter kako je model pomagal pri odpravi akutnih težav v organizacijah. Knjiga je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati poslovni model vodenja in komunikacije v organizaciji ter doseči uspeh brez, da bi padli v poslovno in osebno krizo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dinamični model vodenja | TISKANA KNJIGA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaTrgovina
  Add to cart