Opravičilo vsem ženskam, ki nisem dal! Milan Krajnc
CategoriesKako osvojiti moškega?

Povečanje spolne moči s spremembo vodenja podjetja!

Dolgo sem živel v svojem svetu, kot nekateri rečejo. V bistvu pa sem bil samo tako zelo dolgo usmerjen sam vase v raziskovanje samega sebe v odkrivanje, kaj nosim v sebi… da sploh nisem nikogar opazil, še tistih, ki so živeli ob meni in tako so odhajali, kot na avtobusni postaji, čakali name, da končno prispem. Ljudje so prihajali do mene, da bi se z mano družili, jaz pa sem sicer bil vesel njihove družbe, vendar so hitro postali samo del inventarja, ker me pač niso preveč zanimali. Zanimal me je samo moj svet.

In sedaj sem veliko tega zložil v ta realni svet, ki se sedaj kažejo v Dinamičnem modelu vodenja, v knjigah, šolah… da vse to sem jaz. In šele sedaj sem začel opažati, da na tem svetu živijo tudi ostali ljudje. Da nisem sam na tem svetu. Nekateri pravijo temu prebujanje, drugi razsvetlenje, tretji ozaveščanje… v bistvu pa sem se začel zavedati, da sem predolgo živel v svojih globinah (temi) že pred tremi leti in je ta prehod trajal tako dolgo.

Dinamični model vodenja. Milan Krajnc. Tiskana knjiga.

Pomembno je da sem v sebi bil tako dolgo, dokler nisem našel te rdeč niti, zakaj sem sploh na tem svetu, kaj je moja pot… in ko sem jo pred 3 leti našel v New Yourku, ker sem zamudil letalo iz Lime v Madrid. Sem jo začutil in prijel in počasi po njej plezal iz te globine in rodil se je Dinamični model vodenja.

Seveda mi ni bilo vseeno, kaj se dogaja okoli mene in sem se ves čas boril s tem. V bistvu sem se boril z okolico. Iz tega sem se naučil, da nič ni narobe, če sem več let zaprt v svojem svetu in bi bilo veliko manj časa, če se ne bi ukvarjal z zunanjim svetom s tem pa sem samo podaljševal to ujetost, ker sem se tam počutil najbolj varnega.

Prejmite brezplačni avdio zapis:
Šola osebnostne spremembe.

Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli avdio zapis.

No sedaj sem tukaj na tem svetu, nisem več veliko v sebi, ampak sem tukaj prisoten in priseben. Kar je bil tudi moj edini letošnji cilj.

Pot še traja, še ni zaključena, ampak sem že preko polovice, tako da je v večini primerov bolj svetlo, kot temno. Zato sem iz vljudnosti vsem, ki vas nisem opazil, da ste zraven mene opravičujem, vendar se ne bom zato sekiral, ker je pač to že mimo.

Seveda je bilo vmes veliko vprašanj, ali živim to kar učim in razvijam… seveda je moj izgovor vedno bil… glede kovačeve kobile. Vendar mi je sedaj jasno, da nisem mogel tega živeti, čeprav sem se trudil, ker sem stvari še razvijal in tako bom sedaj lahko tudi druge lažje razumel, zakaj ne morejo tega, kar učijo živeti… ker še razvijajo. Tisti, ki nimate lastne zgodbe in svoje poti, boste to težko razumeli. Ampak predstavljajte si, da se peljete z avtom in vam ne svetijo luči… tega ne boste videli po dnevi, dokler vam policaj ali zunanji opazovalci tega ne povedo.

Pri celotni moji zgodbi sem se naj bolj neugodno počutil, ker »me niso« zanimale ženske. Zanimale so me že, ampak od tega dalje več nisem nič naredil. Zato sem dobil veliko komentarjev, da sem isto spolno usmerjen. Bolj, ko  sem o tem razmišljal, manj se mi je zdelo mogoče, saj si sploh ne znam predstavljati, da bi bil z moškim… še objamem ga težko. Torej sem se prepričal, da čakam pravo. Ampak ni ravno tako. Tako dolgo sem bil zaprt v sebi, da sploh potrebe nisem čutil. Bil sem prepričan, da je morda kriv Testesteron, ki je na vseh testil kazal 0. Pa tudi inekcije niso pomagale. Si lahko predstavljte moškega med 10 ženskami, polne hormonov… ki pa niti z očesom ne trene, tudi če se ga dotikajo… no tako sem jaz bil.

Zato sem potem obupal in se pač vdal v usodo, da ta svet pač zame ne obstaja. Neglede, nato, da je okolica prepričana, da imam na 1000 žensk… ja mogoče na Facebooku, drugače pa v večini spim z računalnikom, ko zaspim ob delu nanj.

Brezplačna e-knjiga:
Psihologija Marketinga

Ko sedaj postavljam cilje Dinamičnega modela vodenja, sem na prvo meto napisal, da zmanjšuje stres. Torej če se organiziramo po naravni metodi (DMV), se stopnja stresa zmanjša. In na ta način, lahko bolj trezno gledamo na okolico. Ko sem sebe še bolj natačno analiziral, sem uvidel, da pri meni ni problem testestaron, temveč Libido. Meni v bistvu sploh ni do spolnosti. Ja, ker je nizek Libido.

Zato se opravičujem vsem, ki vam nisem dal… nič ni narobe z vami, meni pač ni bilo. Upam, da še sedaj niste v travmi. Če sem se vam vsaj malo približal, pomeni, da ste najlepše in najatraktivnešje na svetu. Ampak jaz sem bil pač neroden v tistem obdobju.

Bolj, ko sem odkrival vse dejavnike, zakaj mi ni…  sem pričel raziskovati Libido in ugotovil, da je največji problem pri tem, stres. In, ko sem sedaj tudi svoje življenje postavil po metodi Dinamičnega modela vodenja. Se je stopnja stresa zelo zmanjšala in povečalo vse drugo 😉

Torej dragi moški… ta članek je predvsem za vas, ni se potrebno ženski pol ure opravičevati, ker je bilo vse tako kratko, ampak si samo dan drugače organizirajte, da ne boste pod stresom.

Za začetek dobrodošli v šoli Dinamičnega modela vodeja.

Avtor - Milan Krajnc

Avtor članka: Milan Krajnc, pedagog, podjetnik & krizni vodja
Naučim vas pogledati “nase”, kot na tretjo osebo. Za več informacij ali spoznavno srečanje mi pišite na official@milankrajnc.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina
    Add to cart